.

.

New
Játék a Tárolók szemhéjakkal Kezeli, Vászon Szövet Összecsukható Rakható Kocka Játék Tároló Doboz Mellkasi Kosár a Fiúk, Lányok, 13 - Tároló Tartály Szervező Gyerekeknek Ruhákat, Könyveket, Lego (Katicabogár)

Játék a Tárolók szemhéjakkal Kezeli, Vászon Szövet Összecsukható Rakható Kocka Játék Tároló Doboz Mellkasi Kosár a Fiúk, Lányok, 13

HUF 2023.65

Elérhetőség
Készleten

Vászon. ♚A Legkényelmesebb Anyag Tárolók : a gyerekek a játék tároló kuka anyaga lélegző, vízálló, valamint rugalmas Textília.Az állat minta van rögzítve a játékdoboz nagy hímzés kézműves.Rusztikus vászon szövet felület is hozzá retro szerény íze a belső otthon dekoráció. ♚Vicces Állat Minta Design : A különböző aranyos állat minta tervezték, minden korosztály gyermekek, növeli a gyerek érdeke, hogy használja a játék szervezője.Szülők, mind a gyerekek élvezni fogják szervezet, valamint tároló segítségével a vicces játék tároló konténerek. ♚Szabványos Méretű, Többfunkciós : A gyerekszobát, a szervezők, illetve tároló doboz jön egy szabványos méretű (13x13x13inch), amely tökéletesen illeszkedik a szekrény szekrény.De ez a baba szervező tároló gátolják nyújt ideális hely, tároló, gyermekjátékok, könyvek, magazinok, kézműves kellékek. ♚Kocka Tárolók a Flip-top Fedelek Kezeli : A gyerekszoba szekrény tároló fedele tartani a dolgokat, a por, a párás levegő, akkor lehet használni a fürdőszobában, mosókonyhában, vagy egyéb párás környezet.Megerősített szilárdan fogantyúk lehetővé teszik tároló kosár könnyen húzta ki a magas polcokon. ♚Kis Összecsukható Játékok Bin : Minden anyag tároló kockák jellemzők kényelmes, összecsukható design lehajtható, lapos, helytakarékos tárolás, amikor nem használja.A rendkívül vastag PP tábla alsó tudta elviselni nehéz tartalom nélkül süllyedő, amely lehetővé teszi számukra, hogy rakott össze, hogy megmentse több hely.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked