.

.

New
Velaurs Akkumulátor Kapacitás Kijelző, Egyszerű, Hatékony Akkumulátor Kapacitás Monitor Otthoni vagy Villamosenergia-Veszély(Fehér, Pisai Ferde Torony Típus)

Velaurs Akkumulátor Kapacitás Kijelző, Egyszerű, Hatékony Akkumulátor Kapacitás Monitor Otthoni vagy Villamosenergia-Veszély(Fehér,

HUF 1510.65

Elérhetőség
Készleten

Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot.Dupla gombok design, egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre.Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata.Szerelve egy kapcsoló.A kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy.Amikor az elektromos mennyiség kevesebb, mint 20%, a háttérfény villog a jelzés. 1. Dupla gombok design, egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre. 2. Szerelve egy kapcsoló.A kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy. 3. Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot. 4. Amikor az elektromos mennyiség kevesebb, mint 20%, a háttérfény villog a jelzés. 5. Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata.

Az áru paraméterei

Material:
PCB/HTN
Product Size:
Approx. 6.1x3.3x1.3cm/2.4x1.3x0.5in
Display Range:
8-100V
Applicable Voltage:
12-84V
Compatible Battery:
Lead-acid battery, lithium battery, lithium iron battery (can be set up by yourself)
Display Method:
LCD display
Light Color:
Blue, White, Green (optional)
Package List:
1 x Display :
1 x Connecting Line :
Újszülött

Jobban tetszik neked