.

.

New
Játékok gyerek Fából készült Oktatási Játékok A Szellemi Korai Oktatás Színes Mágneses Puzzle Oktatási Segédanyagok Fejlesztése Szellemi Kirakós játékok Gyerekeknek ( Szín : Mágneses Tangram )

Játékok gyerek Fából készült Oktatási Játékok A Szellemi Korai Oktatás Színes Mágneses Puzzle Oktatási Segédanyagok Fejlesztése Szellemi

HUF 7533.00

Elérhetőség
Készleten

1.Van szigorú követelmények a termék tervezési, valamint a felelős a bizalom. 2.A széle sima, nincsenek sorja, de nem fog fájni a kis kezek számára. 3.Hagyja, hogy a gyerekek ad teljes játék a képzelet, jó lesz, boldog leszek. 4.Ez történt a környezetbarát anyagok, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek biztonságosan játszani. 5.A testmozgás a gyermekek gyakorlati képesség, a különböző játékok, szélesítse a szellemi fejlődés.Anyag : wooden Product kategória : három-dimenziós puzzle Color : Mágneses Tangram Applicable kor : gyermek (4-6 éves)1.Van szigorú követelmények a termék tervezési, valamint a felelős a bizalom.2.A széle sima, nincsenek sorja, de nem fog fájni a kis kezek számára.3.Hagyja, hogy a gyerekek ad teljes játék a képzelet, jó lesz, boldog leszek.4.Ez történt a környezetbarát anyagok, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek biztonságosan játszani.5.A testmozgás a gyermekek gyakorlati képesség, a különböző játékok, szélesítse a szellemi fejlődés.Kiváló minőségű, avirulent egyszerűséget, a biztonság, egészség.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked