.

.

New
Tisztázzuk a Jogosult Konyhai Eszközök Pálcika Jogosultja Kerámia Három-cső, Csatorna Rack Evőeszköz Tároló Szervező Caddy Kreatív Villa Tároló Doboz, Modern Design, Evőeszközök Gátló (Szín : B)

Tisztázzuk a Jogosult Konyhai Eszközök Pálcika Jogosultja Kerámia Három-cső, Csatorna Rack Evőeszköz Tároló Szervező Caddy Kreatív Villa

HUF 12232.35

Elérhetőség
Készleten

Az evőeszközök szűrő lehetővé teszi, hogy helyezze a különböző evőeszközök, mint a teljes méretű tányérokat, tálakat, serlegeket, stb.Porcelán hordó, sima, finom porcelán, könnyen tisztítható, kényelmes elhelyezése pálcika, kanalak, kések, villák.Bambusz polc, friss, elegáns szerkezetű, szív alakú üreges kialakítása, dupla rétegű bambusz fa több cég. 3 osztott rekeszes, hogy külön-külön szervez a konyhai eszközök.Három lyuk alján a henger megkönnyítése érdekében vízelvezető, tartsa meg az evőeszközök, száraz, egészséges.Nagyon alkalmas forgalomba boros üvegek, poharak, bögrék, poharak, ital gyártása.Név : Kreatív Konyha Evőeszközök rack Material : Bone China + Bamboo Product méret : 8.2 x 3.8 x 5.9 (hüvelyk) 12.0 x 3.8 x 5.9 (hüvelyk) Vonatkozó forgatókönyvek : konyha, étkező, stb.megjegyzés : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kivéve az edények tároló állvány, nincs más elemeket a termék fotók.3. Kézzel intézkedés a méret.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm.5. Mivel a különbség a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.6. Ha bármilyen problémát a termékkel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked