.

.

New
J. H ÉL 2-Darab Skandináv Stílusú, Kézzel készített Ünnepi Gnome Babák Karácsony Hálaadás Ajándék Szürke Kockás Karácsonyi Manó Plüss Dekoráció (Kicsi)

J. H ÉL 2-Darab Skandináv Stílusú, Kézzel készített Ünnepi Gnome Babák Karácsony Hálaadás Ajándék Szürke Kockás Karácsonyi Manó Plüss

HUF 1753.65

Elérhetőség
Készleten

【KARÁCSONYI ÜNNEP OTTHON DEKORÁCIÓ】- Ezek az aranyos Karácsonyi törpe babák lesz hozzá egy ünnepi hangulatot, hogy a Karácsonyi ünnepek.Tökéletes Karácsonyi ünnepi dekoráció, Karácsonyi fa dekorációk, amely nagyon alkalmas hozzáadása ünnepi hangulatot. 【ÜNNEP, AJÁNDÉK, TELE szeretettel】- A babák készülnek környezetbarát anyagok, amelyek tökéletes otthoni dekoráció, vagy ünnep, ajándék.Helyezd el őket az asztal, éjjeli szekrény, étkező asztal, vagy bárhol a nappali szoba, stílusos. 【SVÉD TÖRPE KABALA】- Törpe is elterjedt, hagyományos szelleme.A törpe is nevezik tomte barátja vagy Nisse.Meg tudja védeni a gazdaság, a család, a gyerekek, a szerencsétlenséget hoz szerencsét, boldogságot, melegséget, hogy a családban.Ez is tekinteni, mint az egyik Skandináv változata Mikulás. 【Műszaki adatok, ANYAGOK】- két méretben törpe babák közül választhat, a kicsi magassága 5 Cm, a nagy magassága 9 Cm.Minden baba szakmailag tervezett, kézzel készített, a top biztonságos anyagok.Minden készlet tartalmaz egy férfi, mind a női modellek, majd egy zsinórral zsebében. 【MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS】- Ha nem elégedett a termékkel, vagy a méret, garantáljuk a 100% - os vissza a teljes vételárat.Illetve ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz a válasz, hogy megoldja a problémákat a lehető leghamarabb. 1:【KARÁCSONYI ÜNNEP OTTHON DEKORÁCIÓ】- Ezek az aranyos Karácsonyi törpe babák lesz hozzá egy ünnepi hangulatot, hogy a Karácsonyi ünnepek.Tökéletes Karácsonyi ünnepi dekoráció, Karácsonyi fa dekorációk, amely nagyon alkalmas hozzáadása ünnepi hangulatot. 2:【ÜNNEP, AJÁNDÉK, TELE szeretettel】- A babák készülnek környezetbarát anyagok, amelyek tökéletes otthoni dekoráció, vagy ünnep, ajándék.Helyezd el őket az asztal, éjjeli szekrény, étkező asztal, vagy bárhol a nappali szoba, stílusos. 3:【SVÉD TÖRPE KABALA】- Törpe is elterjedt, hagyományos szelleme.A törpe is nevezik tomte barátja vagy Nisse.Meg tudja védeni a gazdaság, a család, a gyerekek, a szerencsétlenséget hoz szerencsét, boldogságot, melegséget, hogy a családban.Ez is tekinteni, mint az egyik Skandináv változata Mikulás. 4:【műszaki adatok, ANYAGOK】- két méretben törpe babák közül választhat, a kicsi magassága 5 Cm, a nagy magassága 9 Cm.Minden baba szakmailag tervezett, kézzel készített, a top biztonságos anyagok.Minden készlet tartalmaz egy férfi, mind a női modellek, majd egy zsinórral zsebében. 5:【MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS】- Ha nem elégedett a termékkel, vagy a méret, garantáljuk a 100% - os vissza a teljes vételárat.Illetve ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz a válasz, hogy megoldja a problémákat a lehető leghamarabb.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked