.

.

New
Glittel Elektronikus Zár, Intelligens Zár, Ujjlenyomat-Zár, Kombinációs Zár Szín: Ezüst Anyag: Alumínium Ötvözet Tányért, Mérete: 707026 Mm. Alkalmas Otthoni, Vállalati, Stb.

Glittel Elektronikus Zár, Intelligens Zár, Ujjlenyomat-Zár, Kombinációs Zár Szín: Ezüst Anyag: Alumínium Ötvözet Tányért, Mérete: 707026

HUF 10030.50

Elérhetőség
Készleten

1.[Finom csiszolási felület]Polírozás többcsatornás felületkezelés pl. galvanizáló a felszínen, korrózió ellenállás nem könnyű változtatni színét. 2.[Anti-erőszak feloldása]az Erőszak, amikor kinyitotta a zárat oldalon azonnal kiadott egy éles riasztás hatékony emlékeztetni users Ensure saját életét, tulajdon biztonsága. 3.[Rejtett mechanikus kulcs]Rejtett design, megakadályozza elzáródás, megakadályozza a por, szebb, s nincs áram, vagy vészhelyzeti kulcs nyissa ki a fedelet használja mechanikus kulcs nyit meg. 4.[Minőségű Termékek]lépést Tartani A korral fejlesztési meg a piacon, amely megfelel a smart zárak, valamint a other Factory, minden elmúlik, szigorú ellenőrzést annak érdekében, hogy az ügyfelek fogadása minden zárat egy minőségi termék. 5. [Melegen emlékeztetett arra], amikor megkapja az árut, kérem, nyissa ki az árut előtt a futár, jelölje be a négyzetet, vagy futárszolgálat a csomagot a csomagolás, valamint tömítés teljes, kérjük, ellenőrizze az árut a helyszínen, ha problémába ütközik, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges.Ujjlenyomat-tároló kapacitás : 100 (db) Feloldása idő : > 10000000 (szer) Beolvasási idő :

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked