.

.

New
WXLBHD Konyha késélező,4-in-1 Kés Sharpeners, Szakács késélező Segítsen Javítása, Helyreállítása, valamint a lengyel Penge a Szakács & Otthon (Szín : Piros)

WXLBHD Konyha késélező,4-in-1 Kés Sharpeners, Szakács késélező Segítsen Javítása, Helyreállítása, valamint a lengyel Penge a Szakács

HUF 4873.50

Elérhetőség
Készleten

★[Speciális Acél kivitel]kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acél, jó keménység, korrózióval, magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képesség.A végén kitchcen kés shapener beépített levehető tisztító kefe tervezés, forgás az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy nyissa meg az ecset, könnyű eltávolítani a finom fém szilánkok.Ha zárva van, tárolható kötél általi megtakarítás több tárhelyet. ★[4 AZ 1-ben KONYHA KIEGÉSZÍTŐK]Tökéletes 4-fokozatú késélező Wolfram Steel, Gyémánt, Kerámia foglalat,valamint a különleges groove olló.Növelheti az élet a kés, különösen luxus kések a precíz javítása, napi karbantartás.Konyha késélező gondoskodik a pengék minden módon. ★[KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ]húz a kést a foglalatba, a konyha késélező szakasz 5-6-szor lehet elérni egy borotvaéles új késekkel.Csak néhány másodpercet vesz igénybe, így élesíti a kést, nem több nehézséget.Jobb, illetve balkezes felhasználó teszi az élesítés folyamatot, kényelmes, több biztonságosan. ★[SZÉLES ALKALMAZÁSI]Szakmai késélező kit kialakított szilárd ABS műanyag, masszív, tartós, korrózióálló, rozsdamentes acél, egy életre.Működik, olló, egyenes élű acél kések,beleértve a séf kés, rozsdamentes acél kés, vadász kés, szeletelő kés, filet kések, zsebkést, sőt még többet is. ★[LEGJOBB AJÁNDÉK]Ez a kést fenő stílusos, jól tervezett, nagyban javítja az életminőséget,alkalmas, mint a konyha ajándék a családtagok, barátok, a Családi összejövetel, házavató buli, a Hálaadás Napja.Ha segítségre van szüksége, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. 1. Anyaga fenő : ABS, TPR, wolfram steel,Gyémánt, ceramic2. Alkalmas minden fajta kést.3. Első, fogd a kést fenő a bal kezét, aztán a kést a jobb kezével.A nyíl a késélező rámutat arra, hogy a felhasználó; tegye be a kést merőleges a kés, húsdaráló nyílásba, majd húzzuk ki a kést 1-2 alkalommal a nyíl irányába.A penge azonnal éles, mint az új.Javaslat : normál körülmények között, javasoljuk, hogy használja hetente egyszer, vagy minden nap, hogy a penge éles minden alkalommal.Miután a kés éles, törölje le egy nedves ruhával, majd szárítsa meg.Használjon egy puha kefe segítségével tisztítsa meg a metal blade vagy kerámia rúd a hegyező, hogy tartsa a hegyező tiszta fej!A csomag tartalma : 1*Kés Sharpener Warm Tippek : 1.Tartsa száraz,használjon nedves ronggyal vagy kefével tisztítsa után using2.Normális, hogy a csiszoló anyagok, a nyílások feketére.Óvintézkedések : 1. Ünnepélyesen kijelentem, hogy ez a hegyező nem alkalmas fogazott kés.2. Ne használja túl nagy erőt, amikor élesíti a kést, nemhogy csiszolás oda-vissza, hogy ne sértse meg a pengét.3. Ez normális, hogy a kerámia rudak, illetve fém lamellák hegyező szennyezett lehet.4. Ne tegye a hegyező, a mosogatógép vagy a víz, tartsa száraz, tiszta!5. Bár a hegyező egy biztonsági védelem kialakítása, kérjük, használja óvatosan, de ésszerű, hogy a napi használat.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked