.

.

New
INNICON Mágikus Lemosó Gél Áztassa le Eltávolító UV LED-Gél Köröm lengyel Egyszerű Varázslat, Körömlakk Lemosó, Gyors Törlés Akril Alapozó Tiszta 12ml (Kit)

INNICON Mágikus Lemosó Gél Áztassa le Eltávolító UV LED-Gél Köröm lengyel Egyszerű Varázslat, Körömlakk Lemosó, Gyors Törlés Akril Alapozó

HUF 2428.65

Elérhetőség
Készleten

Még mindig a normális körömlakk lemosó?Aggódni károsítja a köröm többször alkalmazása köröm zselé?Mágikus lemosó gél megoldja ezeket a problémákat.Csak finoman lengyel a köröm felület, illetve alkalmazni, várni, 2-5 perc, látni fogod, hogy a körömlakk, köröm, díszek tört természetesen majd óvatosan törölje le egy szövet.EGÉSZSÉG-BARÁT : természetes alapanyagokból Készült.Nem kell aggódnia, hogy eltávolítja a köröm zselé lengyel károsítja a körmöt.EGYSZERŰ : Csak be kell alkalmazni, hogy tele.GYORS : Csak meg kell várni, 2-5 perc. (Attól függően, hogy hány alkalmazni.A legjobb alkalmazni, vastag, ha nagyon érzékeny, alkalmazni vékonyabb, de meg kell várni már.).Csomag tartalma : 1 X 12ml Mágikus Körömlakk Lemosó 1 X Szélén Érdekel, Olaj 1 X körömreszelő 1 X Szivacs csík 100 X Tiszta, Törölje 1 X Kutikula Köröm Toló Anyag : UV Gyógyítható Gyanta,Elkerülhetetlen egy kis szaga, nem irritating Use a Mágikus Lemosó Gél eltávolítása, a körmök nem enyhül,Könnyen & Quickly How kell használni : 1. Készítse elő a köröm. 2. Használja a körömreszelő, hogy a lengyel a köröm felszínén. 3. Alkalmazza a mágikus lemosó gél. 4. Várj, 2-5 perc. 5. Használata a köröm acél nyomja, hogy távolítsa el a gél. 6. Használja a szivacs, hogy tisztítsák meg a többi. 7. A takarítást a köröm. 8. Applyiing a köröm táplálkozás olaj védi a körmöket. 9. Kész!.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked