.

.

New
Konyha Lóg Szemetes Kosarak Szekrény Ajtaját Szemetet Jogosultja a BathroomRubbish Tároló Konzol Fali Hulladék Tárolók (világoskék, 10.24.70.8)

Konyha Lóg Szemetes Kosarak Szekrény Ajtaját Szemetet Jogosultja a BathroomRubbish Tároló Konzol Fali Hulladék Tárolók (világoskék,

HUF 3508.65

Elérhetőség
Készleten

*Anyaga : ez a termék anyaga PP, amely környezetbarát, tartós, nem aggódni, hogy megkeményedjen, majd a sarkok kör alakú biztosítása érdekében a felhasználó biztonságát. *Funkciók : helytakarékos a falra szerelt kivitel, amely arra utal, hogy ez lehet lógott a szekrény ajtaját, vagy a fiókban ajtót (A vastag ajtó kevesebb, mint 0,8 hüvelyk/2 cm). *Alkalom : konyha, tároló helyiség, mosókonyha, mosókonyha, kamra, fürdőszoba, vezetése szemetet dobott a csomagokat, ahelyett, hogy a földre. *Könnyen telepíthető, majd távolítsa el : csak 2 lépéseket kell tenni, majd a telepítés kész, szóval nagyon kényelmes, hogy elintézem a szemetet. *Opciók : 3 szín ajánlott sorrendben, azaz Sötét kék/Világos kék/Narancs, amely segít megőrizni a takarítás.A mérete 26 cm*12 cm*2 cm-es/10.2 cm*4.7 hüvelyk*0.8 cm.További részletek : Anyag : PP Típusa : ovális szemetet rack Méret : 26 cm 12 cm 2 cm/10.2 cm 4.7 hüvelyk 0.8 cm a Csomag Tartalma 1 Konyhai Kuka Rack.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked