.

.

New
BYWWANG Autó holttér-Figyelmeztető Fűtött Tükör, Üveg,Lexus NX (2014-2020) / RX(a 2015-2020 közötti)

BYWWANG Autó holttér-Figyelmeztető Fűtött Tükör, Üveg,Lexus NX (2014-2020) / RX(a 2015-2020 közötti)

HUF 9463.50

Elérhetőség
Készleten

★Kiváló minőségű ABS Műanyag+üveg, használható sokáig, Ez egy tökéletes értékesítés utáni helyettesíti a kopott visszapillantó tükör, üveg lencsék. ★Az ön számára tisztán az eső, vagy köd nap ez a tükör üveg fűtött tükör funkció, Magas minőségű lencsék anti-vakító, javítja a biztonság az éjszakai vezetés. ★Tükör Üveg bontsa ki a látómező, valamint csökkenti a vak területek, így a vezetés biztonságosabb.A termék design előállított szerint az eredeti autó modell,ellenőrizze, hogy helyesen használják, valamint javítja a megjelenését, hogy az autó. ★A telepítés kényelmes, gyors, könnyű telepíteni, a ház a visszapillantó tükörben, a fit nagyon szoros, de nem fog leesni alatt a göröngyös vezetési folyamat. ★ Kérjük, olvassa el a termék adatait gondosan, a kompatibilitás kizárólag hivatkozás, ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot velem az idő, nem fogja megoldani a 24 órán Köszönöm a támogató, megértő, kellemes vásárlást!.Szolgáltatás : 1.Kiváló minőségű üveg, ABS anyagból, masszív, tartós, hosszú élettartam.Ez egy tökéletes értékesítés utáni helyettesíti a kopott visszapillantó tükör, üveg lencsék.2.Kiváló minőségű üveg a világos látás mindkét éjjel-nappal.Fűtött Funkció,esős vagy hideg környezetben, felgyorsíthatja a párolgás a tükör víz, gőz, biztosítva tiszta lencse.Segíts, hogy a biztonság fokozása érdekében vezetés közben.3.Kérjük, olvassa el a termék adatait gondosan, a kompatibilitási csupán tájékoztató jellegű,vegye fel a kapcsolatot velem, ha bármilyen kérdése van,az Ügyfelek biztosítania kell, hogy a termékek ugyanazok, mint az autó, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket okozott a helytelen szállítás.Köszönöm a megértését, valamint szeretném, ha boldog vásárolni.Specifikáció : Anyag : ABS Műanyag+glass Condition : Márka New Glass Szín : Clear Fitment Típusa : Közvetlen Replacement Placement a Jármű : Bal, Right Package Tartalma : 1 x Visszapillantó Tükör üveg(nem tartalmaz más elemeket, kérjük, olvassa el a termék részletek körültekintően) Megjegyzés : 1. Mivel a különbség a kijelző, illetve a fényforrás, a képen lehet, hogy nem mutatja a tényleges színét.Kérjük, érvényesül a kedves, köszönöm!2.Nincs utasításokat tartalmazza a készlet.Ha szeretné tudni, hogy hogyan kell használni, vagy telepíteni,kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi fog segítséget nyújtani, amennyire csak lehetséges.

Az áru paraméterei

Material:
ABS Plastic+glass
Condition:
Brand New
Glass Color:
Clear
Fitment Type:
Direct Replacement
Placement on Vehicle:
Left, Right
Package Contents:
1 x Rearview Mirror glass :
(Does not contain any other items, please read the product details carefully) :
1. Due to the difference between the display and the light source, the picture may not show the actual color. Please prevail in kind, thank you! :
2.There are no instructions included in this kit.If you want to know how to use or install it,please contact us by Email.We will provide help as much as possible. :
Újszülött

Jobban tetszik neked