.

.

New
Tészta Készítő, Elektromos Tészta Nyomja Meg A Készülék Kereskedelmi Rozsdamentes Acél Tészta Vágó Gombóc Roller Tészta Fogas,Állítható Vastagság Beállítás(Ezüst)

Tészta Készítő, Elektromos Tészta Nyomja Meg A Készülék Kereskedelmi Rozsdamentes Acél Tészta Vágó Gombóc Roller Tészta Fogas,Állítható

HUF 7290.00

Elérhetőség
Készleten

✔ Prémium Minőségű & Wellness : Ez a tészta gép készült, magas minőségű, nagy teherbírású, rozsdamentes acél, tartós szerkezet, könnyen használható, egyszerű, tiszta, tökéletes, hogy egy sor friss házi tészta ételeket. ✔ Könnyű tisztítás : tisztítsa meg a gépet használat után, egy kefe vagy fából készült rudat.nem tiszta víz.ha szükséges, alkalmazza néhány csepp vazelin olaj vagy ásványi olajat a végén a vágás görgők. ✔ Multi-funkciós gomb megnyomásával a gép, amelyet fel lehet használni, hogy a lasagne, kerek tészta, spagetti, stb.Állítható formában vastagság, majd fel lehet használni, mind a haza, illetve az üzleti. ✔ Vágó beállító gomb : állítsa be a szélessége a tészta, húzza meg a kilincset, őrölni a keskeny metélt, lazítsa meg a gombot, őrölni a lasagne-t, a két oldalán a gombot, hogy módosítani kell a régi. ✔ Gyorsan Tésztát& Tészta : Ez a tészta gép automata, elektromos, a tésztát a gép, néhány perc után, akkor a tészta kell.Nagy teljesítményű motor ,lehet szorítani zsemle, kenyér, liszt, gombóc bőr, tészta, wonton bőr.Méret : 20cm.

Az áru paraméterei

1. Roller adjustment knob:
adjust the thickness of the dough, both sides of the same rotation adjustment, so that the thickness of the dough is uniform.
2. Cutter adjustment knob:
adjust the width of noodles, tighten the knob, grind out narrow noodles, loosen the knob, grind out the wide noodles, both sides of the knob need to adjust the same.
3. Thickening stainless steel roller. :
Feature:
Material:
stainless steel
With retract function :
High-power motor :
You can squeeze buns, bread flour, dumpling skin, noodles, wonton skin. :
Parameter:
Voltage:
220V
Power:
550W/750W
Size:
16cm - 25*25*33cm;20cm - 30*25.5*33.5cm;24cm - 35*26*35cm
Noodle width:
3mm / 9mm
Thickness of the dough:
0.1-20mm
Material:
Stainless steel
Package include:
1 X Pasta maker :
▶Manual measurement, product size may have 1-2 cm error :
▶Because of different spotlights, different screen colors, this is normal :
▶Delivery time is generally 10-20 days. You have not received your product within 30 days. Please contact us in time :
▲We have a lot of similar hot products, welcome to buy. :
Újszülött

Jobban tetszik neked