.

.

New
2DB Egyetlen Homorú Alakú Állítható Amblyopia Korrigált Látásélesség Helyreállítási szemfedő Szem Fedezze Párna Eyepatch Csat Felnőttek számára, illetve a Gyerekek Lusta Szem Kancsalság(Fekete)

2DB Egyetlen Homorú Alakú Állítható Amblyopia Korrigált Látásélesség Helyreállítási szemfedő Szem Fedezze Párna Eyepatch Csat Felnőttek

HUF 1078.65

Elérhetőség
Készleten

Pls kedvesen megjegyezte, ez a termék egyetlen szemfedő;Szín : Fekete, vagy Kék a választott;Anyag : Puha szövet + magas rugalmas szivacs;Méret : Kb 7,5 cm x 7 cm/2.95 x 2.75(Hosszúság x Szélesség);univerzális, majdnem felnőttek, gyerekek;Csomag, beleértve : 2 DB minden rend.Rugalmas csat .. Minden szó, állítható, rugalmas pánttal, hogy megtalálja a megfelelő, kényelmes hosszúságú, valamint won†- t húzza a hajat.Homorú Alakú design, hogy könnyen összeszerelhető, majd szerelje szét;Képzés a lusta szem Kancsalság, hogy megfelelően működjön, így a látás alakulhat ki megfelelően.Legyen puha prémium anyagok.Jól szellőző, Kényelmes.bőr-barát.Ez reuseble ahelyett, eldobható.Segíts megmenteni a pénzt.Szemfedő lusta szem - /Kancsalság/Tompalátás - szem javítás végzi a munkát, hogy megakadályozza a fény olyan a szemed won†- t bántani, különösen a gyenge látvány, mint a lusta szem, gyermekek, felnőttek egyaránt elérhető. - Szín : Fekete, vagy Kék a választott;- Anyag : Puha szövet + magas rugalmas szivacs;- Méret : Kb 7,5 cm x 7 cm/2.95" x 2.75"(Hosszúság x Szélesség);univerzális, majdnem felnőttek, gyerekek;Csomag, Beleértve : 2 DB minden rend - a kövér szóval vannak előnyei elnyeli a külső erő,rendben,solf, kényelmes.- Ezt fel lehet használni a posztoperatív ellátás a felnőtt , látásélesség Rrecovery a gyermekek, mind a felnőttek. - Használt az egyik szeme érdekel , elasztikus, állítható csat alkalmas mind a felnőttek, illetve a gyerekek,Állítsa be a méretet szerint a szükség -, használható újra, meg újra, kezét mossa le hideg vízzel, semleges mosószer - készült ÉVA, a puha, sima, a szeme kényelmesen relaxed Dual Use1. Egyetlen szem borító-Alkalmas monokuláris amblyopia2. Dupla szem felváltva borító-Alkalmas binokuláris amblyopia Tippek : 1. Kérjük, hogy a termék tiszta healthy2, a korrekció Során a tompalátás, kérjük, tekintse át látás regularly Please ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van a termék,mi fog válaszolni 24 órán belül.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked