.

.

New
TBUDAR Kisgyermek Párna Behozott Természetes Latex Párna Kifejezetten Gyermekeknek 3-12 Amely Rebound Gyorsan Védelme, A Nyaki Gerinc/a Párnahuzatok (Méret : 19.613.7)

TBUDAR Kisgyermek Párna Behozott Természetes Latex Párna Kifejezetten Gyermekeknek 3-12 Amely Rebound Gyorsan Védelme, A Nyaki Gerinc/a

HUF 16347.15

Elérhetőség
Készleten

Latex.Anyag : Behozott természetes latex anyag használata esetén.A latex-tartalom 90% - át.Jó alkalmazkodó képessége, tudja-e tartani a formát sokáig, pedig biztosítja a szükséges támogatást tartja a baba fejét igazodik a gerinc.Ergonómiai párna : latex párna kifejezetten gyermekeknek 3-12. Ergonomikus, tartja a fejét, gerinc, kényelmes igazítás, valamint a kiváló kényelmet, a test-nyak.Kényelmes kontúr párna : A teljesen pihentető az izmok, a nyak, vállak, csökkenti a fájdalmat, a nyak, a váll, majd vissza.Légáteresztő, valamint hypoallergenicity : Latex akár több millió összekapcsolt levegő a sejteket, illetve, belélegezhető-nyáron hűvös, meleg télen.Elősegíti a légáramlást, ami lehetővé teszi a hő -, víz -, hogy eloszlassa, menekülés, ezáltal téve aludni kényelmesebb.Pamut párnahuzat : A bőr-barát huzat levehető, valamint mosható.A légáteresztő felület lehetővé teszi a levegő kering tartja a hűvös párna alvás közben.Termék neve : Gyermekek latex pillow Product anyag : latex Applicable emberek : gyermekeknek 3-12 Product méret : 19.6*11.8 a; 19.6*17.3 inremind : 1. Az eltérés következtében a fény felvételi szög, lehet, hogy a kis kromatikus aberráció, kérlek, értsd meg.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.Kérjük, erősítse meg a méret vásárlás előtt.3. Kézzel intézkedés a méret, lehet, hogy van egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.4. Üdv megosztása visszajelzést, akkor az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked