.

.

New
Oumefar Fúró Fúró-Mangán Acél Kerti Ültetvényes föld alatt Ültetés Ás Gödröt Ásni Mezőgazdasági Szerszám Kiegészítők a Mezőgazdasági Háztartás (60420mm)

Oumefar Fúró Fúró-Mangán Acél Kerti Ültetvényes föld alatt Ültetés Ás Gödröt Ásni Mezőgazdasági Szerszám Kiegészítők a Mezőgazdasági

HUF 4440.15

Elérhetőség
Készleten

【MAGAS MINŐSÉGŰ FÚRÓVAL】 Ez a spirál fúró készült mangán acél anyag.Ez az anyag tartós, nem fakul, vagy rozsdásodik után hosszú távú használatra.A felületi bevonattal sima fekete festék, amely használható sokáig. 【KÖNNYEN kezelhető】Ez a föld-unalmas fúró nagyon könnyen kezelhető lehet a földre, gyorsan, folyamatosan.A hegyes fúró biztosíthatja, hogy működik a kemény talajon nélkül nyomja le.Ez egy megbízható eszköz az ön számára. 【SZÉLES körű felhasználásra】lehet megütötte néhány másodperc, ez egy ideális választás a hatékonyság növelése, ha ültetés vagy egyéb követelményeknek megfelelő telepítési zöldség, cserepes növények, cserjék, virágok, szántás talaj vagy virág ládák, megjavít, megmentettem az energia. 【GYAKORLATI LYUKASZTÓ】Ez a lyukasztó eszköz alkalmas a keverés műtrágyák eszközök, vetőmagvak, illetve a keverés polimerek a talajba, ami több, praktikus, kényelmes.Ugyancsak alkalmas a lyukat fúrni a kemény talajon, valamint a kis fúró bit.Ilyen nagy hatása van. 【ÖTLETES DESIGN】Ez a lyuk-lyukasztó mezőgazdasági eszköz zseniálisan célja.Ez használ egy menetes kialakítás, valamint egy hegyes fejét.Ez könnyebb, mint a hétköznapi ütéseket.Alkalmas a legtöbb vezeték nélküli gyakorlatok.Csak helyezze be a fúrót a gyakorlat csipesz segítségével könnyedén.Méret : 60*420mm.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked