.

.

New
NICENEEDED Köröm Bélyegzés Lemezek Image Sablon a Karácsony, Rénszarvas, Santa Claus, karácsonyfa Állatok Köröm Design Manikűr Nyomtatás DIY Köröm Design Körömlakk Átviteli Eszközök (Karácsony 2)

NICENEEDED Köröm Bélyegzés Lemezek Image Sablon a Karácsony, Rénszarvas, Santa Claus, karácsonyfa Állatok Köröm Design Manikűr Nyomtatás

HUF 1119.15

Elérhetőség
Készleten

♕[CSOMAG TARTALMAZZA] : Nail art bélyegzés készlet tartalmaz 1db karácsonyi köröm bélyegzés köröm lemez. ♕[A TIPPEKET] : van szüksége, vegye le a kék védeni film használata előtt, átutalással kép az újrahasználható köröm lemez által clear zselé, valamint a bélyeg a köröm a köröm stamper.a trükk az, hogy a movment gyors pecsét az ábra a lemez, a gyakorlatban is teljesen, hogy jól működik. ♕[TISZTÍTÁSI TIPPEK] : kérjük, ne próbálja, hogy tisztítsa meg a stamper a durva vegyi anyagok, mint a körömlakklemosó.hogy elérje a legjobb eredményt,tiszta a gyolcs hengerrel vagy ragasztószalag, hogy távolítsa el a felesleges lengyel, illetve a por/pihe. ♕[Jó MINŐSÉG] : Minden nail art lemezek készülnek a magas minőségi 304-es rozsdamentes acél, tartós, erős ahhoz, hogy használja.a stamper átlátszó, tiszta, így láthatja, hogy hol van a design & a hatást a köröm, ami a köröm bélyegzés könnyebb. ♕[SZÉLES ALKALMAZÁSI] : Minden köröm minta bélyegző lemez különböző elegancia,alkalmas személyes, köröm szalon használja a legtöbb alkalommal, például a különböző felek, vásárlás, utazás, fotózás stb.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked