.

.

New
FitTurn Teljes tok Kompatibilis Fitbit Versa 2 Smart Óra az Esetben Slim képernyővédő fólia Esetben Edzett Üveg kijelző Védő fólia Váz Karcos Ellenálló Védő tok (RoseGold)

FitTurn Teljes tok Kompatibilis Fitbit Versa 2 Smart Óra az Esetben Slim képernyővédő fólia Esetben Edzett Üveg kijelző Védő fólia Váz

HUF 2155.95

Elérhetőség
Készleten

【】 Alkalmazás : Kompatibilis a Fitbit Versa 2. Ultra-thin PC védő tok képernyővédő fólia lehetővé teszi a gyors, easyinstallation, Tökéletesen illeszkedik a fitbit versa 2 smartwatch. **Megjegyzés : nem alkalmas a többi modell. 【Előny】 : PC anyag esetében HD Természete Üveg képernyő védő integrált.Összehasonlítva a normál TPU esetben az üvegből készült képernyő védő tud nyújtani nagyobb felbontású, jobb, érintse meg az érzés.Tartós PC anyag keret. ***Emlékeztető : A matrica az üvegfelületet védeni üveg, kérjük, ellenőrizze, hogy a képernyő minősége után vegye le a matricát. 【Könnyen Telepíthető】 : 1.Clearning a képernyőn; 2.Húzza le a képernyő matricát, majd telepítse a watch korona oldalon(Ne nyomja meg a kijelző védő fólia, hogy ne essen ki, majd törés során telepítése); 3.Nyomja meg a keret, majd telepítse teljesen.Szuper könnyű telepíteni a snap-on design, hogy elkerülje a pántok le először. 【Figyelmet】 : a borítók nem támogatja úszás közben, mert a víz lesz alá szorult esetekben.Ha elfelejtette bevenni le, ne aggódj, akkor csak meg kell, hogy törölje le egy szemüveg ruhával, anélkül, hogy ismételt felhasználása. 【, Amit kapsz】 : 1 x Nagy Teljesítményű PC-nehéz ügy, Barátságos kiszolgálás.Ha bármilyen karcolás/repedt/károkért, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, úgy fogja intézni, hogy az új csere. (Az esetekben Csak Nézni, Nézni a Zenekar nem tartalmazza ! ).Kérdezem : Mi a különbség a között, hogy ez a Fitbit Versa 2 védőtok, majd rendes védő esetekben?Válasz : fitturn a Fitbit Versa 2 védőtok funkciók PC esetében + high-definition edzett film, hagyományos all-inclusive tok : az óra felület nem egy különálló film, nem világos, hogy a nap, a touch nem nagyon érzékeny.Az új verzió a fitturn esetben megoldja ezeket a hiányosságokat.Feature Dust-ingyenes ujjlenyomat-free Protect képernyőn a karcolásoktól, illetve shock Highly érzékeny az érintésre, valamint press Case fedél Nagy Felbontású Edzett Üveg Képernyő Protctor venni a teljes körű védelem a watch The Edzett Üveg fólia tartja a képernyő világos, mint a hagyományos esetben cover Watch Esetben a Képernyő Védő Kompatibilis Fitbit Versa 2 For a telepíteni ezt a terméket, meg kell, hogy a következő 4 tippek : 1. Tisztítás a watch képernyőn.2. Először telepíteni nézni korona.3. Ne nyomja meg a kijelző védő fólia, hogy ne essen ki, majd törés.4. Nyomja meg a keret, majd telepítse teljesen.(KÉRJÜK, TIPP)1. Ez esetben nem vízálló, hogy nem támogatja úszás közben.Ha forgetto vedd le, vagy a termék használata a tornaterem vagy sportpálya a tevékenységek is, mert a nedvesség közé szorult ez a termék, valamint a watch képernyőn.Akkor csak meg kell, hogy törölje le egy szemüveg ruhával.2. Ez a termék egy képernyővédő fólia, így meg kell, hogy győződjön meg arról, hogy nincs más képernyővédő fólia telepítve van-e az órát.Tagadás érinti az érintőképernyő érzékenysége a képernyőn.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked