.

.

New
Spray Zsebében Fold Rajongók Elektromos, Hordozható USB Tartsa a Kis Rajongók Eredetiség Kis Háztartási Elektromos Készülékek Asztali Elektromos a Babakocsi Smink (Szín : Rózsaszín)

Spray Zsebében Fold Rajongók Elektromos, Hordozható USB Tartsa a Kis Rajongók Eredetiség Kis Háztartási Elektromos Készülékek Asztali

HUF 12595.50

Elérhetőség
Készleten

【Erős Légáramlás】 Annak Ellenére, Hogy A Kis Méret, Ez A Kézi Ventilátor Jellemzők Három Légáramlás Sebessége.Alacsony Tart, Amely 3-10 Óra, amikor Teljesen fel van Töltve, illetve Magas Tart, Amely 3 Óra, amikor Teljesen fel van Töltve. 【Stabil Bázis】ellentétben a Legtöbb Mini Kézi Rajongók, Ez a Rajongói Bázis Stabil, nem Fog Leesni.A Motor Rezgés Nagyon Minimális. 【Auto Összecsukható】ez a Kéz Ventilátor Jellemzők Összecsukható Design, Amely Lehetővé teszi, hogy Automatikusan Hajtogatott, amikor a Ventilátor Ki van kapcsolva, Ezért Így Nagyon Kompakt. 【Usb-Kábellel Tölthető】már Beépített Li Akkumulátor.Nem Kell, hogy az Akkumulátor.pedig a Spray Funkció. 【Multifunkcionális, illetve Gyakorlati】egy Hordozható Mini Ventilátor Tökéletes Nyáron Fedett, vagy a Szabadtéri Tevékenységekhez.Csend van Ahhoz, hogy Használják az Íróasztal vagy a Találkozókon, de Elég Kicsi ahhoz, hogy Elférjen a Zsebében vagy a Táskájában van.Termék neve : Összecsukható spray fan Product anyag : ABSProduct méret : 50*118*45mm Working teljesítmény : 3 WBattery kapacitás : 1200m Ah Water tartály kapacitás : körülbelül 16m Product súly : kb 148g Interface típusa : USBProduct szín : rózsaszín/fehér.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked