.

.

New
Nylon Vontató Akasztó Horgok Autó, Jármű, nagy teherbírású Helyreállítási Kötél 33000 kg Kapacitás Vontató Kötél az Autó Teherautó Dzsip, ATV TEREPJÁRÓ (Méret: 15t. pont 3m) (Szín : 15t. pont, Méret : 10m)

Nylon Vontató Akasztó Horgok Autó, Jármű, nagy teherbírású Helyreállítási Kötél 33000 kg Kapacitás Vontató Kötél az Autó Teherautó Dzsip,

HUF 5953.50

Elérhetőség
Készleten

【Megvastagodása Többcélú Vontató Heveder】Alkalmas autók, teherautók, mezőgazdasági járművek, off-road járművek, hajók.Azt is elárulta, hogy egy nagyméretű tároló táska tárolja a vontató felszerelést kell tartani a csomagtartóban a rendet. 【Kötelet, nagy teherbírású 】 Ha szereted az extrém off-road, akkor ez az erős kötelet lesz a legjobb választás, de segít önnek leküzdeni a meredek hegyek, havas utakon, a sáros út. 【Kötelet Biztonsági Horog】A vontató kötél felszerelt 2 biztonsági horog.Biztonsági horog készült nagy szilárdságú ötvözött acél,erős, keménység, egységes erő.Könnyen telepíthető, majd távolítsa el. 【Vontató Öv Rendkívül Erős, Tartós】Készült magas minőségű, kiváló, nagy szakítószilárdságú 100% Poliészter anyag, ami a termék kibírja a nyomást.Importált gépi feldolgozása során, vastag, feszes varratok látható, erős feszültség folyamatos, jó szívósság. 【Négy-Az-egyben Kötelet】Használni, mint egy Vontatót Heveder, Helyreállítási Heveder, Fa Saver Heveder vagy Csörlő Kiterjesztését Heveder, így egy rendkívül sokoldalú termék ,Vontató kötél, nagy teherbírású húzza a jármű a dir-t, a hó, illetve a gödrök.A vezetés egy nagyon kellemes dolog, de az út nem sima, de még mindig aggódsz, hogy az autó alá egy árokban, a sivatagi homok, mély lyukak, havas területek, vagy akár sár sár?Válassza a mi nagy teherbírású kötelet !!Soha nem ragadt az úton, vagy off-road újra, a vontató öv lesz egy jó társ az úton.Egyszerűen tárolható a csomagtartóban egy car Towing kötél műszaki adatok : Alapanyag : Készült magas szakítószilárdság nylon Length : 3m , 4m , 5m , 6m , 7m , 8m , 9m , 10m Maximum vontatási : 15tperfect hossza, tökéletes vontató and recovery sokan hiszik, nagy teherbírású Vontató Off Road Hevederek tökéletes kombináció, a megbízhatóság, a funkcionalitás, a sokoldalúság, hatalmat.Ezt a nagy teherbírású vontatókötelet tartós majd fel lehet használni, a törzs, mint egy kültéri használatra, maximális erőssége, tartóssága.A köteleket, masszív horog használható a különböző pótkocsik.Előnyei : A magas minőségű nylon heveder szerkezet pontosan szőtt a heveder gép egyszerre, nagy szilárdságú, magas sűrűségű.Figyelmet van : 1. Ez nem haladhatja meg a meghatározott terhelési.2. Ne húzza a durva felületek.3. A sérült szerkezet nem lehet javítani, vagy ki kell használni.4. Ha vontató, pótkocsi kell húzta lassan, nem gyorsan.5. Ellenőrizze gyakran, hogy biztosítsák a normális használja a kötelet.Tipp : [1] Miatt kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3cm hiba, hogy nem bánja, megrendelés előtt.[2] A kép csak tájékoztató jellegű, kérjük, tekintse meg az objektumot.Mivel a másik megértése a reflektorfénybe, illetve a szín a különböző emberek, egy kis színt is előfordulhatnak hibák, de belül egy ésszerű tartomány.

Az áru paraméterei

Újszülött

Jobban tetszik neked